Дейности

Основната дейност на Контракс - Пловдив включва:

Проектиране, доставка, инсталиране, конфигуриране и настройка на компютърно, комуникационно и мрежово оборудване - Компютри , Принтери , Копирни машини , Тел. централи , Кабелни мрежи.

Разработка и интегриране на програмни приложения за общо практикуващи лекари, специалисти и стоматолози - Софтуер.

Осигуряване на надеждна и своевременна поддръжка, ефективен сервиз и експертни консултации по време на цялостния жизнен цикъл на реализираните информационни решения Сервиз.

Това, което отличава и разграничава нашата компания от останалите, е управлението на новите информационно-комуникационни технологии. Благодарение на добрите контакти с нашите клиенти и умението ни да гледаме в бъдещето, ние постигаме максимални резултати при внедряване на качествени решения предложени от нашите инженери. Тайната за успеха е в разработването на информационно-комуникационни решения, които винаги отговарят на различните изисквания на клиентите ни. Затова, наша мисия е да работим за подобряване на бизнес дейностите на клиентите ни, да поддържаме висок стандарт и да създадем изцяло нов подход към информационно-комуникационните проекти и решения.

 
Употребявани принтери на не повече от
10 000 копия !!!
Принтер за високо натоварване.
На цена от 144 лв с ДДС.
.........Компютри
.........Принтери
.........Копирни машини
.........Тел. централи
.........Кабелни мрежи
.........Софтуер
.........Сервиз
.........IP Видео
.........Xiaomi
начало